vrijblijvend

spreekuur

UTRECHT 

Gezondheidshuis - 'de Ergo Experts',

Bosboomstraat 1G,

3582KE  UTRECHT

Klachten voorkomen

Je lichaam is het meest belangrijke instrument om te kunnen musiceren. Een musicus/artiest is extra kwetsbaar voor blessures.

Muziek maken doe je niet alleen met je instrument, maar met je hele lichaam. Voor zangers en dirigenten geldt zelfs: het lichaam is hun enige instrument. En in tegenstelling tot het instrument dat je bespeelt kun je jouw ledematen niet inruilen. Alle reden dus om daar aandacht aan te besteden.

guitar
piano
DeeJay_hands
viool

Muziek

Hét spreekuur voor muzikanten en artiesten.

 

Ben jij professioneel of amateurmusicus en ervaar jij klachten tijdens het bespelen van jouw muziekinstrument of heb je vragen over een bepaalde speelhouding? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor ons spreekuur.

 

Ravèll Mastail, hand- ergotherapeut, NLP coach én muzikant, zal gedurende dit spreekuur vanuit zijn specifieke expertise advies geven en mogelijk een behandeling aanbieden binnen ons eigen centrum of netwerk van experts.

 

Op het spreekuur kun je o.a terecht voor: 

Hand en/of polsklachten;

Advies speelhouding voor muzikanten (indien gewenst neemt je je instrument mee);

Ergonomische werkplek afstelling voor producers en DJ’s;

Instrument aanpassing voor mensen met een hand - pols beperking die een muziekinstrument (willen) bespelen;

Coaching op basis van belasting en belastbaarheid binnen de specifieke werksetting; 

Preventief advies om bovenstaande klachten te voorkomen.

 

Gedurende het spreekuur maken we een gezamenlijke analyse en geven van daaruit vrijblijvend advies. Uiteraard met de mogelijkheid om tot behandeling van de klachten over te gaan binnen ons eigen centrum en/of netwerk van experts.